RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Trond Reidar Teigen/Scanpix

«Super-Mac» straffet Molde

Sist oppdatert:
Odds Fredrik Gulsvik var involvert i to mål mot Molde.

ODD - MOLDE 2-1:

Husker du fotballtegneserien «Hot Shot Hamish»? Fortellingen om den hardtskytende skotske fotballspilleren Hamish Balfour, også kjent som «Super-Mac».

Det gjør i hvert fall Odd Grenlands Fredrik Gulsvik. 20-åringen har nemlig fått kallenavnet sitt etter nettopp denne tegneserien, og også han kalles for «Super-Mac».

Og i lørdagens kamp mot Molde levde han også opp til dette. Odd-spilleren vartet opp med en scoring og en målgivende, da skienslaget på nytt meldte seg på i medaljekampen.

Med 2-0 over romsdalingene på Skagerak Arena ligger Odd på fjerdeplass, bare to poeng bak bronseplassen. Stabæk som ligger foran har imidlertid én kamp til gode.

To raske fulltreffere
Det var hjemmelaget som hadde initiativet i første omgang i Skien, og tok fortjent ledelsen etter 15 minutters spill. Bentley ble taklet i feltet, og dommeren dømte straffe.

Fra krittmerket var Gulsvik nådeløs, og satte ballen i mål til høyre for Molde-keeper Knut Dørum Lillebakk. Målvakten var på ballen, men klarte aldri å stoppe skuddet.

Like etter var Molde farlig frampå ved Pape Pate Diouf. Senegaleseren kom alene med Odds keeper, men satte ballen rett i kroppen på Arni Gautur Arason.

I stedet var det vertene som skulle øke ledelsen i det 21. minutt. «Super-Mac» Gulsvik klinket til fra 30 meter, og Peter Kovacs styrte ballen videre i mål. 2-0 i Skien.

Dette sto seg også til pause, og det nærmeste Molde kom en redusering etter den andre scoringen var da Magne Hoset testet skuddfoten fra 25 meters hold. I stolpen.

Sen redusering
I andre omgang roet det hele seg betraktelig, og de helt store målsjansene uteble. Moldes Makthar Thioune var imidlertid farlig frempå etter sju minutters spill etter hvilen.

Senegaleseren fyrte av fra distanse og ballen traff oversiden av tverrliggeren.

Etter dette skulle det drøye før det ble noe særlig å juble for, men to minutter før slutt dukket Knut Olav Rindarøy opp og skapte ny spenning i den gjenværende tiden..

Mame Biram Diouf slo 45 grader ut til den landslagsaktuelle backen, og han knallet ballen i nettet bak Arason fra rundt 7-8 meters hold. En vakker scoring av Molde.

Men selv om dommeren la til fire minutter klarte aldri Molde å få en utligning, og dermed var det hjemmepublikummet som kunne juble da sluttsignalet lød.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere