RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Super Pippo» er blitt «slitne Pippo»

DET TAR PÅ: Filippo Inzaghi ser tydelig mer sliten ut nå enn han gjorde i starten av sesongen. I et TV-intervju nylig uttalte han at "det er dette trenerjobben gjør med deg" om eget utseende. Tirsdag skriver Gazzetta dello Sport at tiden er ute.
DET TAR PÅ: Filippo Inzaghi ser tydelig mer sliten ut nå enn han gjorde i starten av sesongen. I et TV-intervju nylig uttalte han at "det er dette trenerjobben gjør med deg" om eget utseende. Tirsdag skriver Gazzetta dello Sport at tiden er ute.
Sist oppdatert:
- Tiden er ute, skriver Gazzetta dello Sport tirsdag.

AC Milan har hatt en elendig sesong under Filippo Inzaghis ledelse i Serie A.
For øyeblikket ligger den tidligere storklubben på 11.-plass, 24 poeng bak ledende Juventus og 10 poeng over nedrykksstreken.

Søndag vartet laget nok en gang opp med en pinlig oppvisning da Empoli fikk med seg uavgjort og 1-1 fra mektige San Siro.

- Inzaghi ferdig nå eller etter sesongen
Tirsdag skriver Gazzetta dello Sport at trener Filippo Inzaghi trolig får sparken dersom laget taper mot Cesena søndag. Avisen skriver at den tidligere storscoreren uansett er borte når sesongen er over.

Mauro Tassotti er favoritt til å ta over midlertidig dersom Inzaghi forsvinner allerede etter kommende helg.

Gazzetta spekulerer i om ett av Milans problemer er at spillerne sliter med å motivere seg for å spille for en trener hvis dager allerede er talte.

På de ti siste seriekampene står Milan med to seirer. Det er intet annet enn krise for en klubb med 18 seriemesterskap og 7 Champions League-titler å vise til.

Boban slakter innsatsen
Det er ikke vanskelig å se at Inzaghi kjenner presset. I et TV-intervju nylig ble det spøkefullt påpekt at Milan-treneren ser sliten og eldre ut.

- Det er dette trenerjobben gjør med deg, svarte Inzaghi.

Zvonimir Boban, som dominerte Milan-midtbanen på 90-tallet, er blant de som har vært kritiske mot Inzaghis Rossoneri-utgave.

- Dette laget har aldri spilt bra fotball og samtidig har Inzaghi aldri gitt dem gode fotballideer, uttalte Boban, som nå jobber for Sky Italia, nylig.

- De ofrer seg ikke og gir ikke alt. De slapper av og jogger rundt. Som lag betyr det bare at et enda mer middels Milan-lag vil spille. Dersom de ikke løper og kjemper, er det dette Milan-laget dere kommer til å se, sa Boban videre.

Kampen mellom AC Milan og Cesena har avspark 15.00 søndag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere