Gå til sidens hovedinnhold

Superkeeperen får ikke møte Chelsea

Må betale 50 millioner for å bruke burvokteren.

Thibaut Courtois er én av de viktigste spillerne på det Atletico Madrid-laget som har tatt seg til semifinale i Champions League denne sesongen.

Belgieren er imidlertid eid av Chelsea, en av de andre klubbene i semifinalen.

Om det spanske laget skulle trekke nettopp de blå fra London i trekningen av semifinaler fredag, må Cortouis stå over kampene mot sin egen klubb.

Det er Atletico Madrid som bekrefter at dette er tilfellet, ifølge Daily Mail.

Ifølge Atletico-president Enrique Cerezo må La Liga-klubben ut med en stor sum penger for å få bruke Courtois i kampene og det er ikke klubben villig til å gå med på. Partene skal angivelig ha blitt enig om en klausul i lånekontrakten som sier at Atletico må betale rundt 3 millioner euro for hver gang Courtois spiller mot Chelsea. To semifinaler vil dermed koste hele 6 millioner euro.

Det tilsvarer rundt 50 millioner kroner.

Dette betyr at den unge belgieren ikke vil få sjansen til å spille det som trolig vil være den største kampen i hans karriere, om Atletico trekker Chelsea.

Dani Aranzubia er andrekeeper i Atletico. Klubben har også Sergio Asenjo i troppen, men han er for tiden utlånt til Villarreal.

Atletico Madrid er videre til semifinale i Champions League sammen med Real Madrid, Bayern München og Chelsea. Semifinalene trekkes fredag.

Se høydepunkter fra Atletico - Barca:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=gOkRPMNaRME_uEYuPMtcFGLfPxrsPMyBZu01lTaf65Twep49YFGXEvrZeLSIAaXaYx_wFqk_esCb2nxKFOgIyhetiF6MSod8EDS4bZX0sP3pCrMImYDihT9kZP5GH8lpK7cyPP5cRTc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);
Reklame

Strømsjokk: Så mye billigere har fastpris vært i januar

Kommentarer til denne saken