Superkjøpet ut med skade i debuten

Foto: PA Photos/Scanpix

Kostet 80 millioner - holdt i 14 minutter.

WOLVERHAMPTON - STOKE 2-1:

Tidligere denne uken ble Kenwyne Jones Stokes dyreste spiller gjennom tidene. Klubben punget ut nærmere 80 millioner kroner for å sikre seg kraftkaren fra Trinidad og Tobago.

Og lørdag fikk han sin debut. men noen spesielt hyggelig debut skulle det ikke bli for 25-åringen. Kort ble den også, for etter 14 minutter ble den tidligere Sunderland-spilleren byttet ut.

Ut på krykker
Spissen på dro seg en skade i ankelen etter et møte med forsvarsspiller Jody Craddock, og måtte forlate Molineux på krykker.

Stoke-manager Tony Pulis mener at skaden på spissen påvirket hvordan hans disipler spilte de resterende 75 minuttene.

- Han skal gjennom en sjekk og røntgen i morgen. Skaden er rett overfor ankelen hans. Vi startet veldig bra, men etter at Kenwyne gikk ut mistet vi litt av futten, sier Pulis til Sky Sports.

Jones, som også tidligere har spilt for Stoke på lån, startet kampen veldig bra og traff tverrliggeren tidlig i kampen. Etter at han gikk ut tok imidlertid vertene mer og mer over kampen.

- Vi slapp oss ned altfor dypt, det var rett og slett flaut. Slik skal ikke kunne skje, og jeg skjønner ikke hvorfor spilleren gjorde det, sier en oppgitt Pulis etter kampen.

- Ødelagte mye
Mål av David Jones og Steven Fletcher i løpet av to minutter mot slutten av første omgang var nok til å avgjøre kampen. Abdoulaye Fayé reduserte for Stoke i andre omgang.

- Vi skapte mer i andre omgang, og det ble kamp igjen, men de 20 minuttene etter skaden, ødelagte mye for oss.

MOBIL: Få scoringsvarsel for ditt Premier League-lag.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.