RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supermål til ingen nytte

Foto: EPA/Scanpix
Sist oppdatert:
Alexandre Pato strålte på Milans svarte dag.

MILAN - W. BREMEN 2-2 (3-3):

Alexandre Pato er virkelig i ferd med å steget fra vidunderbarn til stjerne. 19-åringen har scoret 14 mål på 29 kamper for Milan denne sesongen, og har tross sin unge alder kapret en fast plass på det rutinerte storlaget.

Spissen, som ble hentet inn for rundt 200 millioner kroner fra Internatcional i 2007, har det meste som skal til for å lykkes i moderne fotball. Fart, blikk, spenst, og ikke minst målteft. Han er den «nye» Ronaldo mener mange.

Og i torsdagens Uefa-cupkamp hjemme mot Werder Bremen viste Pato nok en gang hva han er lagd av. Mot et på papiret råsterkt tysk lag stjal spissen overskriftene.

Oppgjøret på San Siro var 33 minutter gammel da Pato vartet opp med brasiliansk magi. Han fikk ballen litt inne på gjestenes banehalvdel, fosset mot mål, og banket ballen opp i hjørnet fra rundt 16 meters hold. En fantastisk scoring av 19-åringen.

Bare none få minutter tidligere hadde også Andrea Pirlo funnet nettet. David Beckham slo et frispark rett i hånda på Torsten Frings, og dommeren dømte straffe. Fra krittet var Pirlo som vanlig iskald, og satte ballen sikkert til side for Bremens keeper og i mål.

2-0 sto seg til pause, men dessverre for Milan, så hadde Bremen langt fra gitt opp.

Etter 68 minutter av andre omgang kom nemlig reduseringen. Et langt frispark fra Diego havnet på hode til Claudio Pizzaro, som headet den forbi keeper og i mål.

Og 12 minutter før full tid falt avgjørelsen. Nok en gang ble ballen slått langt opp mot Pizarro, og for andre gang i kampen vant han duellen i lufta, og headet ballen i mål.

Flere mål ble det ikke, og siden den første kampen endte 1-1, så var tyskerne videre på bortemålsregelen. Dermed ser det ut til å bli en troféløs sesong for Milan.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere