RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supermann ett år til

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Roar Strand (39) fortsetter til han blir 40.

Så klarte ikke Roar Strand det han hardnakket har hevdet i hele år; å avslutte karrieren etter årets sesong.

Onsdag formiddag satte alle trønderes «Supermann» signaturen sin på nok en ny kontrakt med Rosenborg, denne gang ut 2010, melder klubbens nettsider.

Det betyr at kapteinen som fyller 40 i februar, tar fatt på sin sesong nummer 21 på Lerkendal.

- De vil ha meg videre, men jeg hadde ikke gjort det om jeg ikke hadde orket. Jeg skal yte hardt ut sesongen, gjennom vinteren og neste år, sier Roar Strand.

Mestvinnende
Strand er Norges mestvinnende fotballspiller. I år kan han vinne sitt 15. seriemesterskap, og står samtidig med fem cupmesterskap. I tillegg har han deltatt 11 ganger i mesterligaen for Rosenborg.

RBK-ledelsen har hatt mange og lange samtaler med Strand, og for klubben var det avgjørende at kapteinen selv var motivert.

- Han har både indre og ytre drivkraft i det han gjør, og det er imponerende at han i en alder av 39 hver dag går på trening for å bli bedre selv. I tillegg er han rollemodell for alle andre, skryter sportslig leder Erik Hoftun.

- Jeg er imponert over Roar og ser hvilken viktig rolle han har i laget. Vi har mange unge spillere som kan bli bra, og Roar fungerer som forbilde og mentor, sier trener Erik Hamren til RBK.no

«Aldri si aldri»
Da Strand, etter å ha tenkt seg om vel og lenge, tok fjorårets beslutning om å fortsette, sa han nok en gang at det ble hans siste sesong.

Nå er han klok av skade.

- Man skal aldri si aldri, det har jeg lært, svarer Strand på spørsmål om han også neste sesong setter seg ned og hører på kontraktsforlengelse med klubben.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere