RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

SKADEPLAGET: Det har vært mye skadeplager for Daniel Sturridge - nå kan han være tilbake mot Manchester City.
SKADEPLAGET: Det har vært mye skadeplager for Daniel Sturridge - nå kan han være tilbake mot Manchester City. Foto: Paul Ellis (Afp)

Superspiss tilbake i trening

Sist oppdatert:
Kan rekke Manchester City-kampen.

Daniel Sturridge har kun spilt 242 minutter spredt over tre kamper denne sesongen, men ser nå endelig ut til å bli klar igjen, melder den engelske avisa The Independent.

Liverpools superstjerne har for tiden slitt med en kneskade etter at han kolliderte på trening med lagkamerat Jordon Ibe, og har derfor ikke spilt under manager Jürgen Klopp enda.

Den tyske treneren var nok uansett fornøyd med å se Sturridge tilbake i full trening med sine lagkamerater på Melwood på tirsdag. Klopp har ønsket å være forsiktig med sin talisman, og det er derfor usikkert hvor fort han kaster Sturridge innpå.

Uansett skal det være mulig at Sturridge får en rolle mot City etter som Danny Ings er ute med kneskade og Divock Origi ikke har prestert. Christian Benteke vil nok foretrekkes, men Sturridhe kan fort presentere seg som en joker på benken mot de blå fra Manchester til lørdagens oppgjør.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere