RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: AFP/Scanpix

Supertalentet forsøkt kidnappet

Sist oppdatert:
Klubben skal stå bak. Ville hindre at han skrev under for ny klubb.

Nettavisen skrev forrige uke en sak om verdens tre største spisstalenter, som alle har utmerket seg i det pågående U20-VM. Én av spillerne som ble nevnt, var portugisiske Bruma, som er blant toppscorerne i mesterskapet, med fem mål på fire kamper.

Les saken: De er verdens heteste spisstalenter

Portugal ble slått ut av Ghana i åttendedelsfinalen, og Bruma har reist tilbake til Sporting Lisboa, der han spiller til daglig.

Spissen, som kun er 18 år gammel, har selvfølgelig blitt lagt merke til av fotballeuropa, og Chelsea og Galatasaray skal ha lagt inn bud på supertalentet. Også Manchester United skal ha meldt sin interesse. Det har fått Sporting Lisboa-fansen til å skjelve i buksene, og i et forsøk på å overtale (eller skremme?) Bruma til å bli i den portugisiske klubben, ble han tidligere denne uken utsatt for et kidnappingsforsøk.

- I går skjedde et kidnappingsforsøk der en supportergruppe forsøkte å kidnappe Bruma fra hans hotell. Vi har anmeldt saken til politiet, sier Brumas agent, Catio Balde, ifølge ESPN.

- Klubben står bak
Kidnappingen mislyktes, og nå mistenker agenten at det er klubben som selv som står bak.

- Vi har fått vite at kidnappingsforsøket ble utført etter ordre fra Sportings ledelse, sier han.

- Vi vil følge opp saken. Det her er en veldig ubehagelig og alvorlig sak.

Bruma skal nå ha bestemt seg for at han vil bort fra klubben, og har bedt om å få terminert kontrakten. Fifa vil etterforske saken videre.

Bror til tidligere Chelsea-spiller
Bruma, eller Amindo Tue Na Bangna som står i passet hans, er broren til tidligere Chelsea og nåværende Fulham-spiller, Buomesca Tue Na Bangna. 18-åringen er opprinnelig fra Guinea-Bissau, men kom til Portugal som ung, og ble signert av Sporting før han fylte 13. Han skal angivelig ha nettet rundt 80 mål på ungdomsnivå der.

I likhet med broren kan Bruma spille på kant og som spiss. Han fikk sin A-lagsdebut for Sporting i vinter, og scoret sitt første mål for klubben noen kamper senere.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere