RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Tor Erik Mathiesen (AP/Scanpix)

Supportere finansierer Brann-spiller

10.000 CD-er skal dyrke frem ny Erik Huseklepp.

Du har sikkert hørt om finansieringsselskapet Hardball, som har betalt ut store summer, opptil flere millioner kroner for Brann-spillere.

Lokaltalent
Nå har Brann-supportere og artister gått sammen for å starte prosjektet Softball, Hardballs lillebror. Målet er å dyrke frem et nytt lokaltalent, helst av typen Erik Huseklepp, som er noe så sjeldent som en bergensutviklet Brann-spiller.

Planene ble presentert på en pressekonferanse på Brann Stadion torsdag formiddag, hvor blant andre Brann-trener Steinar Nilsen og Brann-spiller Erik Huseklepp deltok.

Softball skal bli et årlig dugnadsprosjekt finansiert av CD-salg og konserter. Flere sentrale bergensartister har stilt opp, og målet er å produsere og selge 10.000 CD-er, basert på konserten. Et syvsifret beløp er håpet.

Alle blir medeiere
Alle inntektene fra liveplaten skal gå til Softball.

- Og dette er bare begynnelsen. Vi håper med dette å finne en ny Huseklepp, sier Branns supportersjef Frode Hellebø til Bergensavisen .

- Alle som kjøper konsertbillett eller CD blir medeier i spilleren. Drømmen er at de aktuelle spillerne blir så gode at vi kan selge dem videre til Liverpool og tjene penger, sier initiativtaker og artist Marit Voldsæter med et smil.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere