RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Supporterleder: - Hadde fortjent en verdig avskjed

HADDE FORTJENT BEDRE: Det mener supporterleder om Brede Hangeland.
HADDE FORTJENT BEDRE: Det mener supporterleder om Brede Hangeland. Foto: Richard Sellers (Pa Photos)
Brede Hangeland ble sagt opp på e-post etter over seks år i Fulham.

Tirsdag kveld ble det klart at Brede Hangeland (32) er fristilt av Fulham.

I en uttalelse til Nettavisen, sier den norske landslagskapteinen at han er umåtelig skuffet over Fulhams håndtering av situasjonen.

- Jeg fikk beskjed om avgjørelsen per epost, uten at noen fra klubben har møtt med meg på forhånd for å diskutere kontrakten min eller fremtiden med klubben. Etter 6,5 år med lojalt og hardt arbeid, de siste årene som kaptein, er jeg umåtelig skuffet over hvordan dette er håndtert, uttaler Brede Hangeland til Nettavisen via rådgiver Jon Mørland.

- Hadde fortjent bedre
Eirik Hatlem Bilet er nestleder for Fulhams norske supporterklubb. Han forstår at Hangeland er skuffet over behandlingen fra londonklubben.

- Han hadde fortjent en verdig avskjed, sier Hatlem Bilet til Nettavisen.

- Han er en av klubbens største spillere, og det er skuffende at vi ikke klarer å håndtere dette på en bedre måte. Vi har vært gjennom en lang og tung sesong, med mye rar håndtering fra dem som styrer klubben. Dette følger i rekken av rare avgjørelser, sier Hatlem Bilet.

Supporterlederen forteller at Hangeland ikke har levert på toppnivå sportslig, men at han likevel hadde fortjent en bedre behandling.

- Det er en spiller som sikkert har hatt muligheten til å reist til mer attraktive klubber, men han har blitt værende og blitt en del av klubbens identitet, sier supporterlederen.

Han mener Hangeland fortjener masse ros for lojaliteten til Fulham siden 2008.

- Han skal ha all ære for innsatsen han har lagt ned, og den tilhørigheten han har vist til en klubb som i Premier League-målestokk er ganske «average». Han har vært en av de viktige bjelkene for å opprettholde vår tilværelse i Premier League. Han er en strålende fotballspiller og en strålende type, sier Hatlem Bilet.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

ER SKUFFET: Brede Hangeland er ærlig om sine egne følelser etter avskjeden fra Fulham.

- Fortsatt masse i seg
TV 2s Premier League-ekspert Kasper Wikestad mener Hangeland fortsatt har god «standing» i England, men at han ikke lenger kan ta seg mål av å spille for en toppklubb, hvis han ønsker å spille Premier League-fotball.

- Han har vært kaptein i Premier League over flere sesonger, og det er klart han har en god «standing». Men han er ikke aktuell for Arsenal lenger, slik han var for noen sesonger siden. Han har hatt en dalende kurve, men har fortsatt masse i seg, sier Wikestad.

- Det er synd Hangeland går, men han har vært under pari de siste årene, istemmer Hatlem Bilet.

Den norske midtstopperen skrev under for Fulham i 2008, og har spilt 272 kamper for Fulham. Midtstopperen fikk sin debut i 0-0-kampen mot Bolton i januar 2008.

- Klubben vil takke Brede for seks og et halv år med dedikasjon, og vi ønsker ham alt vel i fremtiden, skriver klubben i pressemeldingen.

LES OGSÅ:


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere