Svennis: - Ikke drep gullgutten

Sven Gøran Eriksson kom med en bønn på sin aller siste pressekonferanse som engelsk landslagsmanager: Ikke drep Wayne Rooney.

02.07.06 12:22

- Han er fremtiden deres og fremtiden til engelsk landslagsfotball, påpekte svensken, som nå overlater roret til sin tidligere assistent Steve McClaren.

-Ekstremt skuffet
Det var en ekstremt skuffet Eriksson som mottok kritiske spørsmål fra engelsk presse dagen etter at finaledrømmen var blitt knust av Luiz Felipe Scolari - igjen.

På spørsmål om han følte at han hadde gitt valuta for pengene de siste fem og et halvt årene, var Svennis rask med å svare:

- Det kommer an på øynene som ser. Dere i pressen blir nok aldri helt fornøyd med meg. Hvis dere tror dere får en supertrener gratis bare på grunn av æren som følger med, tror dere feil, understreket Eriksson, før han forlot sin siste pressekonferanse noen kilo sladder lettere.

- Gir meg som kaptein
På samme pressekonferanse bekreftet David Beckham at han gir seg som kaptein på det engelske landslaget. En følelseslandet Becks leste opp sin avskjed foran et fulltallig pressekorps.

- Jeg er ekstremt stolt over å ha fått være kaptein under Eriksson og for England de siste seks årene. Jeg har levd en drøm, sa en tårekvalt Beckham før han forlot pressen i full fart, uten evne til å skjule sin enorme skuffelse over ikke å ha nådd målet om VM-gull.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag