RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Reuters/Scanpix

Svennis: - Vi mistet hodet

Sist oppdatert:
Englands manager Sven-Göran Eriksson innrømmer at laget hans, og Wayne Rooney i særdeleshet, mistet hodet i landskampen mot Spania i går kveld.

England tapte 0-1 i den skandalepregede kampen. Den vil i første rekke bli husket for de rasistiske tilropene mot Englands fargede spillere, men også for den hete temperaturen utpå banen.

Wayne Rooney ble for eksempel byttet ut tre minutter FØR pause. Eriksson våget rett og slett ikke ha ham utpå der lenger, etter at han blant annet dyttet keeper Iker Casillas og fikk gult kort.

- Rooneys oppførsel var ikke av de beste. Men jeg tror han lærte av det. Han er ung, sa Eriksson ifølge BBC. Om kampen i seg selv hadde landslagssjefen følgende å si:

- Jeg er lei meg for å si det, men vi mistet hodet i 1. omgang. Og når du gjør det, er det vanskelig å komme tilbake. Vi kom hit for å spille fotball, og det var ingen god kamp fra vår side, sa han.

Michael Owen innrømmer at England ble rundspilt av Spania.

- De spilte bra fotball. Jeg tror ikke vi skapte en skikkelig sjanse som lag.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere