Gå til sidens hovedinnhold

Svennis boikotter svenske aviser

Manchester Citys manager Sven-Göran Eriksson boikotter Sveriges to største aviser - Aftonbladet og Expressen.

Englands tidligere landslagssjef vil ikke lenger la seg intervjue av reportere fra avisene fordi ham mener de har trykket private bilder og hentet nyheter fra engelske sladderblad uten å kontrollere fakta.

- Det handler ikke om fotballen og avisenes sportssider. De er veldig bra. Jeg liker dem. Det er heller ikke noe personlig mot avisenes reportere. Det er andre ting som mine agenter og jurister nå er koblet inn i. De har publisert bilder fra mitt privatliv og har hentet nyheter fra engelske sladdermagasiner uten å sjekke fakta. Jeg har fått nok, sier Eriksson, ifølge Aftonbladet.

Ifølge Svennis har han også inkludert to engelske aviser i boikotten. Han vil ikke lenger snakke med de britiske tabloidene The Sun og News of The World - blant annet på grunn av at avisene flere ganger har trykket artikler om Erikssons mange dameerobringer.

- Svennis har opplevd det tungt at avisene har oversatt News of the World og The Suns løgner. Svennis er imidlertid i en vennskapelig dialog med Aftonbladet og Expressen om dette her. Utover det har jeg ingen kommentar, sier Svennis' agent Lars Stenmarker.

Reklame

Black Week: Her får du oversikt over alle salgene