*Nettavisen* Sport.

Svennis ferdig i Dubai - jakter ny trenerjobb

Foto: AFP/Andrew Yates

- Dere får vite noe i løpet av de neste dagene.

03.06.13 09:17

Sven-Göran Eriksson gir seg som rådgiver i Dubai-klubben Al-Nasr. Svensken er blitt koblet til trenerjobb i kinesiske Guangzhou.

– Jeg kan få en mulighet til å gå tilbake til trenerrollen. Dere får vite noe i løpet av de neste dagene, sier han til The National.

Han kom til Dubai i januar og skrev under en 1,5-årskontrakt. Han har vært teknisk direktør i klubben, og det var ventet at han ville overta som trener etter at Walter Zenga fikk sparken lørdag. Men også «Svennis» slutter.

– Jeg forlater Al-Nasr og Dubai. Jeg har gjort det jeg kom hit for å gjøre. Jeg så fotballskoler, akademier og førstelaget, og jeg har gitt råd om alt, slik som hvordan få det beste ut av akademiet. Den delen av jobben er gjort, og nå er det opp til klubben å gjøre noe med det. Men fra min side er det over, sier Eriksson til The National.

Eriksson har hatt en lang trenerkarriere. Han har vært landslagssjef for England, Mexico og Elfenbenskysten, og han har også ledet klubber som Benfica, Lazio og Manchester City. (©NTB)

KONKURRANSE: Vil du vinne en New York Rangers-drakt signert av Mats Zuccarello Aasen? Alt du trenger å gjøre for å vinne, er å sende en mail med navn og adresse til konkurranse@nettavisen.no. Merk mailen med «Zuccarello». Konkurransen stenger 01. juli.

P. S: For å vinne må man være medlem av Nettavisen-sportens Facebook-gruppe. Trykk «like» for å bli medlem, hvis du ikke allerede har gjort det. Lykke til!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag