*Nettavisen* Sport.

Svennis fnyser av spekulasjonene

Landslagssjef Sven-Göran Eriksson bryr seg svært lite om at enkelte tror han vil miste jobben dersom England får en dårlig start på VM-kvalifiseringen.

01.09.04 10:23

Svensken skal lede England i to svært viktige kvalikkamper i løpet av de neste ni dagene. Først Østerrike lørdag og deretter Polen på onsdag. Etter Faria Alam-skandalen og det noe skuffende fotball-EM i sommer har mange spådd at Eriksson får sparken hvis han kommer hjem fra Østerrike og Polen med dårlige resultater.

Knusende rolig
Flere tror at noe mindre enn fire poeng vil være spikeren i svenskens kiste. Men Svennis selv tar alt med knusende ro. Da han samlet landslaget til forberedelser i Hertfordshire i går, var han like rolig og selvsikker som alltid.

- Hvis vi får mindre enn fire poeng, vil det bli vanskeligere for oss å kvalifisere oss, men nei, jeg føler ikke at jeg jobben min er i fare om vi ikke får det, sa han i går, ifølge The Sun.

- Jeg vet at kvalifiseringskampene har gått bra for oss tidligere, og jeg håper det vil fortsette, men vi har aldri hatt enkle kamper. Vi må kjempe ekstremt hardt for å vinne dem alle, sa Eriksson i går.

Erikssons forberedelser fikk et skudd for baugen tirsdag da det ble klart at Nicky Butt ikke kan spille på grunn av en strekkskade. Trolig flytter svensken Steven Gerrard inn i midten igjen, sammen med Frank Lampard.

Andre lag i Englands gruppe: Aserbajdsjan, Nord-Irland og Wales.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.