RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis hyller super-kvartett

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson er så fornøyd med midtbanen sin at han ikke ville ha byttet den mot en hvilken som helst kvartett i verden.

Eriksson var imponert over det Joe Cole presterte sammen med David Beckham, Steven Gerrard og Frank Lampard i lørdagens 4-0-seier over Nord-Irland.

Fantastisk lag
- Jeg ville ikke ha byttet dem med noen. Mange managere i verden ville ha ønsket å ha disse fire på laget. Hvis vi er skadefrie, har vi et fantastisk lag, skrøt svensken overfor BBC.

Særlig Cole var god på Englands venstre kant, og Eriksson er takknemlig overfor Jose Mourniho, som har gjort en disiplinert spiller ut av midtbanespilleren.

- Jeg vet ikke hva Mourinho gjorde med ham, men hvis du er en klubbmanager, så jobber du med ham hver dag og forklarer ting for ham, sier Eriksson.

Cole er også takknemlig overfor manageren sin.

Lært mye
- Jeg skylder Jose mye. Det gjelder i grunnen hele Chelsea-staben, men særlig Jose har hatt stor tro på meg, og lært meg mye om hvordan man skal være disiplinert, sier han.

Rio Ferdinand, som spilte sammen med Cole i West Ham, er imponert over utviklingen Cole har hatt.

- Det har tatt manageren han har i Chelsea, og England-manageren, å lage det produktet han er nå. Du kan se utviklingen i spillet hans. Han har folk rundt seg nå som dytter ham i de riktige retningene, sier Ferdinand.

Her finner du alt om Englands VM-kvalifiseringspulje.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere