RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis slår tilbake

Sist oppdatert:
Sven-Göran Eriksson har fått mye pepper i britiske medier etter at England tapte 0-1 mot Nord Irland tidligere denne uka. Nå slår han tilbake.

På BBCs program "Football focus" lørdag kveld slo Eriksson tilbake mot alle kritikerne.

- Jeg kan motivere mine spilllere. Det har jeg gjort mange ganger. At jeg ikke skriker har ingenting å gjøre med brist på motivation eller passion, sa Eriksson ifølge Expressen.

- Jeg bryr meg og jeg blir fortvilt når vi taper. Jeg har satt min anseelse på spill. Jeg skal ta England till VM. Om vi ikke kommer till VM kommer jeg ikke til å kunne få noen jobb i det her landet eller andre plasser, sa Eriksson og fortsatte:

- Vi har to kamper igjen. Vinner vi begge er vi VM. Det er opp til meg å ordne opp dette og det må gjøres før oktober, sa Eriksson.

De engelske søndagstabloidene fortsetter likevel hetsen mot Svennis. News of The World har søndag en sak der de henviser til intervjuet under tittelen: "Intervjuet som viser at sjefen vår ikke har peiling på noe"

Noe av årsaken til den enorme hetsen fra tabloidene er den store summen han får for å lede Englands landslags. BBCs programledere spurte Eriksson er verdt ukelønnen på 100.000 pund.

- Om jeg gir valuta for pengene? Tenker du på onsdag nei. Men generelt sett, ja. Jeg synes det, svarte Eriksson.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere