RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis tar med Rooney uansett

(FOTO: AFP PHOTO/SCANPIX)
Sven-Göran Eriksson tar med Wayne Rooney til VM selv om han ikke vil være spilleklar før i en eventuell finale.

På spørsmål fra engelsk presse om hvorfor han tar med Rooney til VM uansett, svarer Englands svenske landslassjef følgende:

- Hvorfor jeg gjør det? For å vinne finalen!

Les også: Rooney: - Ikke verdens undergang

Ennå er det ingen som vet om den unge Manchester United rekker VM-sluttspillet i Tyskland. Fortsatt tør ikke legene å si noe sikkert om hvor lang tid det vil ta før beinbruddet er leget.

- Legene snakker sammen. Hvis han blir klar, så blir han klar. Det er bare et spørsmål om han kan spille fotball eller ikke, poengterer Eriksson.

Han ser ikke på Rooneys skade som verdens undergang, selv om han innrømmer at England med og uten Rooney er to forskjellige ting.

- Jeg er ikke deprimert. Det er synd at Wayne Rooney ble skadet, men vi har mange gode spillere og vi kommer til å gjøre et godt VM uansett. Livet går videre, poengterer Eriksson.

Sven-Göran Eriksson bekrefter at Rooney etter all sannsynlighet blir tatt ut i den engelske VM-troppen. Han kommer imidlertid til å å oppfølging av Manchester Uniteds medisinske støtteapparat, og vil dermed ikke slutte seg til VM-troppen før han er i stand til å sparke ball igjen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere