RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svennis vil avsløre alt

Sist oppdatert:
Alt om skandalene. Alt om fotballen. Englands landslagstrener, Sven-Göran Eriksson, vil skrive bok.

- Først skal vi finne et bra forlag. Så må vi finne en forfatter som kan skrive ned Svennis´ ord, sier Erikssons økonomiske rådgiver, Lars Sternmarker, til Expressen.

Og:

- Han vil fortelle sannheten om sitt fotballiv. Fra Torsby til England. Det vil han gi tilbake til de som elsker fotball.

Eriksson skal ikke være fornøyd med de bøkene som allerede er skrevet om ham. Han har heller aldri kommentert de britiske avishistoriene om utroskap, kupp i fotballforbundet og andre skandaler.

- Ifølge Svennis så har halvparten av det som har stått i andre bøker, ikke vært sant. Dette skal derfor være hans egne ord, sier Sternmarker.

Han har allerede mottatt tilbud fra aviser over hele verden for rettighetene til å publisere utdrag av Erikssons nye bok.

Avtalen med det engelske fotballforbundet stopper ham fra å skrive boken allerede nå, men så fort han er løst fra kontrakten, når England er ute av VM, kan han starte.

- Men får han en ny fotballjobb så er det klart at det vil prioriteres, sier Sternmarker.

Lørdag møter Eriksson og England Portugal i VM-kvartfinale.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere