*Nettavisen* Sport.

Svensk avis hevder Elyounoussi er klar for AIK

SMILER: Tarik Elyounoussi kommer til å ende opp i Sverige, ifølge Expressen.  Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Elyounoussi skal ha brutt kontrakten med Olympiakos.

Tarik Elyounoussi skal ha brutt kontrakten med Olympiakos, for å kunne spille for AIK. Det melder den svenske avisen, Expressen.

29-åringen skal ha kommet til enighet med AIK med en kontrakt som strekker seg over to år. AIK verver dermed landslagspilleren som bossmannspiller. Elyounoussi skal gjennomgå den medisinske testen i Stockholm på søndag.

Elyounoussi har vært utlånt fra Olympiakos til Qarabag i Aserbajdsjan denne sesongen. Der har Fredrikstad-gutten fått lite spilletid og har ikke klart å spille seg inn i den faste start-elleverenn.

AIK har vist sin interesse i en god stund for Elyounoussi, men nordmannen og Olympiakos kom ikke til enighet om hvor mye han skulle betale for å kjøpe seg ut av kontrakten, ifølge Expressen. Nå skal de ha kommet til enighet og Elyounoussi kan slutte seg til AIK-troppen etter den medisinske testen på søndag.

Elyounoussi har tidligere spilt for Hoffenheim i Bundesliga, der fikk han med seg 58 kamper, før han forlot den tyske klubben til fordel for Olympiakos i 2016.

Elyounoussi har gjennomført 46 kamper for det norske landslaget og scoret ni mål. Med jevnlig spilletid for AIK vil han sannsynligvis fortsatt være med i landslagsdiskusjonen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.