Gå til sidens hovedinnhold

Svenske leger gir opp Mykland

Svenske spesialister gir opp behandlingen av Erik Myklands trøblete akillessene. De mener han må opereres for å bli frisk igjen.

FC Københavns kreative midtbanespiller startet behandlingene av akillessenen på universitetssykehuset i Umeå i begynnelsen av februar. Da håpet legene at han kunne komme raskt tilbake på fotballbanen.

Overraskelse
Men de fikk seg overraskelse da de så på foten hans på ny mandag.

- De har stoppet behandlingen. De mener at de ikke umiddelbart har noen mulighet til å behandle hans problem. De har ikke sett denne utviklingen før og tør ikke gjøre mer. Jeg har mottatt et brev der de i stedet anbefaler operasjon, sier FCKs lege Frank Odgaard til nyhetsbyrået Ritzau.

Odgaard skal onsdag undersøke Mykland på nytt. Da skal han også snakke med ham om en mulig operasjon. En operasjon vil gi en pause på minst to måneder, og dermed rekker han neppe flere kamper i den danske superligaen. Den siste runden i superligaen spilles 29. mai, og like etter utløper Myklands kontrakt med klubben.

Karrieren kan være over
- Jeg kan ikke sette noen prosents sjanse for en retur til fotballbanen, men det er en risiko for at karrieren hans er over. Jeg vet mer etter å ha sett og snakket med ham, sier Odgaard.

Erik Mykland har ikke spilt for FC København siden slutten av september i fjor.

(NTB-Ritzau)

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley