RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svenske stjerner isolert

Sist oppdatert:
De svenske jentene har ikke fått noen optimal oppladning til kveldens EM-semifinale mot Norge.

Følg EM-semifinalen direkte på TV 2 Nettavisen fra kl. 19.30.

I går morges våknet to av de svenske stjernene, Josefine Öqvist og Lotta Schelin, med vond hals. Det medisinske teamet reagerte umiddelbart med å isolere de to jentene på eget rom, skriver Expressen

- De er røde i halsen. Det kan være virus, eller det kan være bakterier. Jeg gjetter virus, sier den svenske legen Peter Adolfsson.

- Norge favoritter
Det er imidlertid ventet at begge spiller kveldens semifinale i Warrington. Der utroper den svenske treneren Marika Domanski-Lyfors Norge som favoritter.

- Det blir en stor utfordring, og Norge må være favoritter, sier Domanski-Lyfors til uefa.com.

Hun tror likevel det blir en tett kamp.

- Vi har gjort alt som er mulig for å være best mulig forberedt. Vi har til og med trent på straffer, men vi håper å avgjøre i løpet av 90 minutter, sier hun.

Gode spisser
Norges trener Bjarne Berntsen ser også frem mot kampen. Han tror nøkkelen til norsk suksess ligger i å demme opp for Sveriges fryktede angrepsduo Hanna Ljungberg og Victoria Svensson.

- De har to veldig gode spisser som har vært blant verdens beste angrepsspillere i flere sesonger, sier Berntsen til uefa.com.

Vinneren møter Tyskland i EM-finalen søndag. Tyskland slo i går Finland 4-1 i den første semifinalen, og regnes fortsatt som soleklar gullfavoritt i turneringen.

Følg EM-semifinalen direkte på TV 2 Nettavisen fra kl. 19.30.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere