RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Sara Johannessen/Scanpix

Svenskesmell for damene

Sist oppdatert:
Det norske damelandslaget testet formen mot svenskene.

SVERIGE - NORGE 3-1:

Det norske damelandslaget i fotball stilte med et noe redusert mannskap på grunn av noen forfall til treningskampen mot Sverige tirsdag, og de norske jentene måtte se seg slått 3-1.

Sverige tok ledelsen allerede etter fire minutter spill ved Jessica Landström og ti minutter før pause la Lotta Schelin på til 2-0.

Isabell Herlovsen reduserte for Norge med et godt skudd drøye ti minutter før full tid, men like før slutt satte Schelin inn sitt andre.

- Vi testet ut nye spillere og prøvde oss også i en 3-5-2-formasjon fra start. Det fungerte fint. Selv om det ble tap, er slike kamper knallbra for oss, sier landslagssjef Eli Landsem til NTB.

- Først og fremst at det er mulig å slå Sverige. Og som sagt fungerte 3-5-2. Det viser at vi behersker flere måter å spille på. Minuset er at vi i lange perioder er for dårlig i gjenvinningsfasen og i duellspillet i feltet. Men vi fikk sett hvor listen ligger, sier hun.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere