RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
HAR IMPONERT: Jonas Svensson (helt til høyre) har gjort sine saker veldig bra denne sesongen. Her har han nettopp scoret mot Saint-Etienne i Europa League.
HAR IMPONERT: Jonas Svensson (helt til høyre) har gjort sine saker veldig bra denne sesongen. Her har han nettopp scoret mot Saint-Etienne i Europa League. Foto: Robert Pratta (Reuters)

Svensson inn i landslagstroppen

Landslagssjef Per-Mathias Høgmo har tatt ut Rosenborg-spiller Jonas Svensson i troppen til EM-kvalifiseringskampene mot Malta og Italia.

Svensson kommer inn for Tom Høgli, som måtte melde forfall på grunn av et brudd i ryggen.

– Han har hatt et lite gjennombrudd denne sesongen som høyreback. Det er en spiller i god utvikling som vi har fulgt over lang tid. Vi gleder oss til å stifte bekjentskap med Jonas, sier landslagssjef Per-Mathias Høgmo.

Les også: Irritert Svensson: Hva tenker man da? Faen ...

Jonas Svensson står bokført med tre U23-landskamper og 16 U21-landskamper. Totalt har han spilt 62 aldersbestemte landskamper for Norge.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere