RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sverige uten Henke

Sist oppdatert:
Henrik Larsson gjorde comeback for Barcelona sist helg, men er ikke med i den svenske troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Malta.

- Henke er ikke i form til å spille på et slikt nivå etter en så lang skadeperiode, sier den svenske landslagssjefen Lars Lagerbäck til aftonbladet.se - og presiserer at beslutningen er tatt i samråd med Henke.

Lagerbäck har imidlertid flere andre verdensstjerner i sin tropp. Både Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg og Christian "Chippen" Wilhelmsson er klare til innsats for de gule og blå.

Den norske eliteserien er også representert. Blant annet er Ham-Kams keeper Eddie Gustafsson hentet inn som makker til Andreas Isaksson fordi Magnus Hedman har tilbrakt det meste av sesongen på benken i Celtic.

VM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Malta spilles på Nya Ullevi i Göteborg lørdag 4. juni - samme dag som Norge møter Italia på Ullevaal.

Her er den svenske troppen:

Keepere:
Andreas Isaksson og Eddie Gustafsson.

Forsvar:
Christoffer Andersson, Erik Edman, Petter Hansson, Teddy Lucic, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Mikael Nilsson.

Midtbane:
Niclas Alexandersson, Daniel Andersson, Kim Källström, Tobias Linderoth, Fredrik Ljungberg, Anders Svensson, Christian Wilhelmsson.

Angrep:
Marcus Allbäck, Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic, Mattias Jonson, Markus Rosenberg.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere