*Nettavisen* Sport.

Sverige uten Henke

Henrik Larsson gjorde comeback for Barcelona sist helg, men er ikke med i den svenske troppen til VM-kvalifiseringskampen mot Malta.

24.05.05 20:33

- Henke er ikke i form til å spille på et slikt nivå etter en så lang skadeperiode, sier den svenske landslagssjefen Lars Lagerbäck til aftonbladet.se - og presiserer at beslutningen er tatt i samråd med Henke.

Lagerbäck har imidlertid flere andre verdensstjerner i sin tropp. Både Zlatan Ibrahimovic, Fredrik Ljungberg og Christian "Chippen" Wilhelmsson er klare til innsats for de gule og blå.

Den norske eliteserien er også representert. Blant annet er Ham-Kams keeper Eddie Gustafsson hentet inn som makker til Andreas Isaksson fordi Magnus Hedman har tilbrakt det meste av sesongen på benken i Celtic.

VM-kvalifiseringskampen mellom Sverige og Malta spilles på Nya Ullevi i Göteborg lørdag 4. juni - samme dag som Norge møter Italia på Ullevaal.

Her er den svenske troppen:

Keepere:
Andreas Isaksson og Eddie Gustafsson.

Forsvar:
Christoffer Andersson, Erik Edman, Petter Hansson, Teddy Lucic, Daniel Majstorovic, Olof Mellberg, Mikael Nilsson.

Midtbane:
Niclas Alexandersson, Daniel Andersson, Kim Källström, Tobias Linderoth, Fredrik Ljungberg, Anders Svensson, Christian Wilhelmsson.

Angrep:
Marcus Allbäck, Johan Elmander, Zlatan Ibrahimovic, Mattias Jonson, Markus Rosenberg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.