RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Svindal kjemper for benken

Sist oppdatert:
HOSLE (TV 2 Nettavisen): Tommy Svindal Larsen er fortsatt ikke helt ute av Italia-kampen. Les om treningen her.

Under spillsekvensene torsdag ble Kristofer Hæstad hele tiden foretrukket på det som med all sannsynlighet blir Norges førsteellever, og Svindal måtte ta til takke med en plass på ”B-laget”. Der blir han trolig også værende. For det var ingen vellykket test for Svindal i dag.

Prøver igjen fredag
Onsdag sa han til TV 2 Nettavisen at det ville briste eller bære i dag med tanke på å bli spilleklar til lørdagens kamp. Torsdag ga han seg selv utvidet frist.

- Jeg er et eneste stort spørsmålstegn, men prøver igjen fredag, sier Svindal Larsen til TV 2 Nettavisen.

- Jeg kom hit til samlingen som en benk eller tribunespiller, men håpet å kunne nærme meg førsteelleveren. Det viktigste nå er imidlertid å bli skadefri, fortsetter han.

Og innrømmer at det nå er snakk om å kanskje kunne starte på benken i lørdagens kamp. Kristofer Hæstad tar etter all sannsynlighet plassen hans i startelleveren.

- Med denne skaden endrer det seg hele tiden. Den ene dagen er det bra. En annen dag er det ikke bra. Så vi får bare se. Som sagt - jeg er et spørsmålstegn, sier han.

Treningen:
Hareide delte i troppen i samme A- og B-lag som var i aksjon onsdag. Kristofer Hæstad var altså på A-laget. I torsdagens spillsekvens ble det trent på samtidig press, og diverse måter å spille opp mot spissene på. Hareide avbrøt gjentatte ganger treningen for å repetere viktige detaljer som offensive innkast og cornere. Flere ganger lot han også B-laget få kontre mot A-laget, slik at spillerne fikk trene seg på å jage tilbake etter å ha mistet ballen høyt.

Jan Gunnar Solli og Morten Gamst Pedersen rullerte også litt mellom venstre- og høyrekant.

Treningen ble avsluttet med en lengre sekvens hvor Gamst Pedersen la frispark og cornere mot et fullpakket felt. John Arne Riise fikk behandling under denne delen av treningen, mens Kristofer Hæstad og André Bergdølmo ikke deltok. De to blir spillerne som får det defensive ansvaret (stå i midtsirkelen) når Norge får cornere mot Italia.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere