Svindals hemmelige oppskrift

ULLEVAAL (TV 2 Nettavisen): Tommy Svindal Larsen spilte sin beste landskamp da det gjaldt som mest. Forklaringen ligger en måned tilbake i tid.

14.10.04 09:23

NORGE – SLOVENIA 3-0: - Det er lenge siden jeg har hatt en så god følelse. Det var ordentlig artig; kjempestemning fra første spark. Jeg er innmari glad for at vi fungerte så bra i dag, sa Tommy Svindal Larsen til TV 2 Nettavisen etter seieren over Slovenia.

Helsa viktig
Nürnberg-kapteinen spilte til 8 på TV 2 Nettavisens børs mot Slovenia. 31-åringen taklet, løp, fintet og slo krempasninger. Spesielt god var han i andre omgang.

- Det er en del ting, som skader og sykdom, som har gjort at jeg har slitt med å komme helt i form. Men nå har jeg begynt med et naturprodukt, som gjør at jeg fungerer mye bedre. Jeg begynte med det for en måneds tid siden. Helsa er veldig viktig for meg, forklarte Svindal Larsen.

Og la til:

- Det var deilig å få to kamper på rappen. Jeg har ikke gjort det før, i alle fall ikke i viktige kamper, fortalte den tidligere Stabæk-kapteinen.

Han er tydelig begeistret over at Norges landslagssjef heter Åge Hareide. De to hadde en samtale i mai, hvor Svindal Larsen fikk fortalt Hareide hvor sterkt han ønsker å spille på landslaget, og Hareide fortalte hva som skulle til.

Klapp på skulderen
- Nå er jeg på vei inn i en innmari god gruppe. Måten jeg ble tatt imot på av gutta da jeg kom, var veldig fin. Jeg har fått litt ekstra klapp på skulderen, og føler jeg har ekstra tillit nå. Det har jeg ikke alltid følt.

Og hvis Tommy Svindal Larsen spiller slik hver gang han føler seg trygg, får vi håpe at ingen tar den tryggheten fra ham igjen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.