RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Søvnig Lindegaard i trøbbel med Sir Alex

Foto: Tony Marshall / PA Photos
Sist oppdatert:
Skotten ville ikke vente på sin danske burvokter.

Manchester United-keeper Anders Lindegaard står i fare for å få en heftig bot, etter at dansken forsov seg i etterkant av klubbens Champions League-fest

United tapte kampen 3-1 mot Barcelona, men det ble likevel en fest ved et hotell i London, der rundt 300 mennesker holdt det gående til langt inn i morgentimene.

Reiste fra dansken
Old Trafford-klubben skulle imidlertid av gårde forholdsvis tidlig neste morgen, men da troppen samlet seg på bussen som skulle kjøre til togstasjonen, manglet Lindegaard.

I stedet for å vente på burvokteren, beordret en lite imponert Sir Alex Ferguson at bussen skulle kjøre og Lindegaard ble dermed igjen på hotellet.

Ifølge Daily Mail skal dansken først ha våknet rundt 14.30 engelsk tid - altså rundt halv fire norsk tid. Da var han den eneste United-spilleren igjen på Marlybone Road Hotel.

Flere av lagkameratene skal ha forsøkt å ringe Lindegaard, da det ble oppdaget at han ikke var på plass til avreise, men uten særlig suksess.

På plass mandag
27-åringen var imidlertid på plass igjen mandag, da Manchester United feiret sitt 19. ligagull under en parade i Manchester.

Den danske landslagsspilleren kom til Premier League-klubben fra norske Aalesund i november i fjor for rundt 35 millioner norske kroner.

I løpet av sin første sesong på Old Trafford fikk han kun med seg to kamper - mot henholdsvis Southampton og Crawley i FA-cupen.

Dansken måtte gjennom en operasjon i mars for en kneskade, noe som holdt ham ute i fem uker og han var ikke med i troppen som ble tatt ut til Champions League-finalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere