*Nettavisen* Sport.

Swanseas hjemmeform fortsetter

Foto: Pa Photos

Det er fortsatt kun Manchester United som har klart å vinne på Liberty Stadium.

SWANSEA - QPR 1-1:

Det var duket for en duell mellom to nyopprykkede lag, da Swansea tok imot QPR til dyst på Liberty Stadium tirsdag kveld.

Swansea har tatt med seg den gode hjemmestatistikken fra fjorårets sesong, og Manchester United er faktisk det eneste laget som har reist fra Liberty Stadium med tre poeng denne sesongen.

LSK-håp
QPR håpet derfor at den tidligere LSK-spissen Heidar Helguson kunne gjøre noe med den statistikken, for islendingen har vært i strålende form denne sesongen. På ni kamper fra start før kveldens kamp, hadde Helguson scoret hele syv mål.

Men det var hjemmelaget som startet best. Etter et kvarter kom også det første målet. Ballen legges inn fra høyre mot Danny Graham som ikke fikk kontroll på ballen. Luke Young kom seg foran, men fikk ikke klarert. Swansea-spissen fikk dermed tilbake ballen, vendte opp på en femøring og prikket ballen helt nede ved høyre stolperot fra 16 meter. Flott scoring av Danny Graham.

Kjempemulighet
1-0 sto seg også til pause, noe som var fortjent etter spill og sjanser i første omgang.

Swansea åpnet også bra etter hvilen, og bommet på en kjempesjanse etter 55 minutter, da Wayne Routledge skjøt utenfor fra kort hold.

Men QPR skulle slå tilbake.

Mackie-mål
Paddy Kenny sparket ballen langt oppover banen, og Leon Britton var uheldig med headingen på egen halvdel. Det ble en lang stuss i bakrom hvor Jamie Mackie allerede hadde startet. Alene med keeperkometen Michel Vorm var Mackie iskald og satt ballen under Swansea-keeperen og i mål.

Det var det tredje baklengsmålet Swansea har sluppet inn på hjemmebane denne sesongen, noe som gir en pekepinn på hvor godt waliserne trives på Liberty Stadium.

Kampen endte 1-1, og dermed fortsetter Swanseas gode hjemmeform. Waliserne er nå oppe i 19 poeng og en 14. plass, mens QPR ligger på 16. plass med 17 poeng.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.