RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Swindon videre etter timålsdrama

TI MÅL: Fansen ble vitne til at lagene Swindon og Sheffield United scoret fem mål hver mandag kveld. Det holdt til Swindon-seier sammenlagt.
TI MÅL: Fansen ble vitne til at lagene Swindon og Sheffield United scoret fem mål hver mandag kveld. Det holdt til Swindon-seier sammenlagt. Foto: Bryn Lennon
Fansen stormet banen etter semifinalethriller.

SWINDON - SHEFFIELD UTD 5-5 (7-6):

Etter fem mål til begge lag kunne Swindon puste lettet ut over å ha tatt seg videre til finalen i opprykkssluttspillet på nivå tre i England med 7-6 sammenlagt over Sheffield United.

Mandagens kamp i Swindon så tidlig ut til å være avgjort. Swindon vant første kamp 2-1 på bortebane, og ledet allerede 3-0 etter et kvarter. To reduseringer før pause sørget for å holde liv i håpet for Sheffield United.

Det så igjen tøffere ut da Michael Smith satte inn 3-1 fra straffemerket for Swindon. Steven Davies reduserte, før Jonathan Obika satte inn 5-3 etter 84 minutter. Da var gjestene tre mål unna avansement, og kampen virket avgjort.

Sheffield United hadde imidlertid mer å gi. To kjappe mål av Matt Done og Jay Adams sørget for at det sto 5-5 da lagene gikk inn i sju minutter med overtid.

Til tross for at de kastet alle mann i angrep kom aldri den ellevte scoringen for kvelden. Isteden kunne publikum jublende innta banen for å feire at Swindon er videre til finalen på Wembley.

I finalen venter trolig Preston, som møter Chesterfield borte tirsdag. Gjestene har da med seg en 3-0-ledelse i bagasjen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere