Sykdommen verre for United-keeper

Manchester United-stjernen Tim Howard skal ha fått fri resten av sesongen etter at han har blitt hardere rammet av Tourettes syndrom.

Rapporter fra USA hevder at Howard har fått større og større problemer med sykdommen. Spesielt i forbindelse med kamper. Sykdommen slår ut med ufrivillig blunking og ukontrollerte hodebevegelser.

Fri resten av sesongen?
Howard har ikke spilt for Manchester United siden 1-4-tapet mot Manchester City midt i mars, og skal ifølge The Sun ha fått fri resten av sesongen. Stemmer det, betyr det at Roy Carroll vokter målet i FA-cupfinalen mot Millwall.

- Tim har hatt en fantastisk sesong, men vi har bestemt oss for å gi ham en pause, er alt manager Alex Ferguson vil si. Ikke noe om lengden på avbrekket.

Det skal være Howards mor som først så den uheldige utviklingen med sykdommen.

- Men det har ikke påvirket ham i hverdagen, sier agent Dan Segal.

Tabbe i Champions League
Howard har hatt en meget sterk debutsesong i Manchester United, men noen tabber de siste månedene har ødelagt noe av helhetsinntrykket. Han fikk blant annet mye av skylda for at Manchester United røk ut av Champions League mot Porto da han ga en svak retur før Portos avgjørende utlikningsmål på Old Trafford.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag