RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Synes synd på Tettey

Foto: Trond Reidar Teigen (Scanpix)
Sist oppdatert:
- Jeg vet hva han føler, sier Marek Sapara.

Det snakkes mye om salgsobjekter i norsk fotball. Men det er mye snakk og få bud.

Unntaket er Rosenborgs midtbanejuvel Alexander Tettey (23). Først la spanske Almeira inn to bud som ble avslått. Nå har franske Rennes fått to bud avslått, det siste angivelig på 32 millioner.

Tettey har innrømmet har interessen er smigrende, men også gjort det klart at han ikke har problemer med å forholde seg til kontrakten med Rosenborg, som strekker seg ut 2011-sesongen.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Var langt nede
Men lagkamerat Marek Sapara synes synd på Tettey.

- Jeg vet hva han føler nå. Det er veldig tøft. Her har han muligheten til å spille for et større lag i en større liga, sier Sapara til Adresseavisen.

Han opplevde selv at Rosenborg avslo et bud fra tyrkiske Besiktas på ham – og la ikke skjul på over skuffelsen over at budet ble avslått.

- Jeg prøver å glemme alt. Jeg er svært trist over at det ikke ble noen overgang. Jeg har nesten ikke energi til å trene, sa Sapara til Nettavisen på La Manga.

Tøft program
Nå er imidlertid Sapara en viktig årsak til at Rosenborg ikke vil slippe Tettey. Sportsdirektør Hoftun har gjort det klart at slovaken står først i salgskøen – og RBK vil ikke risikere å miste flere nøkkelspillere på midtbanen i løpet av sommerens overgangsvindu.

For trønderne trenger kvalitetsspillere gjennom en hektisk høst med kamp om seriegull, cupfinale og europacup.

Veien mot den nye Europaligaen starter for øvrig torsdag kveld, med bortekamp mot Runavik fra Færøyene.

Der er Alexander Tettey blant dem som skal dra lasset, mens Marek Sapara har fått fri etter ryggskaden han har slitt med.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere