*Nettavisen* Sport.

Tabbekeeperens revansj

Foto: Rune Stoltz Bertinussen/Scanpix

- Godt at fansen fortsatt liker meg, sier Lars Ivar Moldskred etter å ha holdt nullen mot Glimt.

04.10.09 09:07

GODSET – BODØ/GLIMT 3-0:

MARIENLYST STADION (Nettavisen): Tabbene fra Telenor Arena er nesten glemt. Der sørget en klønete Moldskred for en straffe til Stabæk med en håpløs utrusning, før han mistet ballen mellom egne bein og ga Daniel Nannskog et mål.

- Men jeg føler ikke at dette var noen revansj. Som jeg har sagt tidligere – vi gjør alle feil, og jeg har vært jevnt god denne sesongen. Men selvfølgelig er det gøy å holde nullen – i dag er jeg på det nivået jeg skal være på, sier Moldskred til Nettavisen.

Han hadde en liten glipp også mot Glimt, da han mistet et høyt og enkelt innlegg – men han berget ballen like foran Thiago Martins.

Så måtte han redde et knallskudd fra Stian Theting og en heading fra Alo Bärengrub før pause. Etter halvtidshvilen hadde han lite å gjøre – og den ene gangen ballen gikk forbi han, dømte ikke dommeren mål.

- Jeg står der jeg skal stå på redningene. Det er alltid godt å gjøre gode prestasjoner, og det var trygt og greit å være hjemme på Marienlyst igjen, sier han.

- Du får også støtte fra tribunen?

- Ja, det er godt det. Det betyr at de fortsatt liker meg, sier Moldskred med et glis.

Også Ronny Deila var fornøyd med keeperens revansj:

- Lars Ivar er «cool» i dag – det var bra, sier Godset-treneren.

Og Moldskred er selvfølgelig godt fornøyd med tre poeng i nedrykksthrilleren.

- Klart det. Vi har pluss på grunn av målforskjellen og plusspoeng på Glimt nå, og det er et godt utgangspunkt for sesongavslutningen. Men ingenting er avgjort – vi må fortsatt ha poeng, avslutter han.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.