Tabbet seg ut mot Real Madrid: - Det er årets største bærtur

En keepertabbe var alt Real Madrid trengte for å slå Paris Saint-Germain.

03.11.15 23:23

REAL MADRID - PSG 1-0:

Paris Saint-Germain skapte mest på Santiago Bernabéu tirsdag kveld, men det var likevel Real Madrid som kunne juble for tre poeng.

Innbytter Nacho lot seg nemlig ikke be to ganger, da PSG-keeper Kevin Trapp tabbet seg ut ti minutter før pause. For da tyskeren feilberegnet totalt da han skulle plukke opp balleni feltet, satte Real Madrid-spilleren inn 1-0 til hjemmelaget.

Viasat-ekspert Vidar Davidsen var ikke nådig mot keeperen etter å ha vært vitne til tabben.

- Det er årets største bærtur. Sånne tabber kan du ikke gjøre på dette nivået. En ting at han løper ut av mål, men han løper også i feil retning. Han er helt «åt skogen», uttalte Viasat-kommentatoren.

Gjestene skapte flere sjanser også etter tabben, men klarte aldri å slå tilbake. Dermed vant Real Madrid 1-0 og topper nå gruppe A med lagets 10 poeng.

- Vi spilte ti ganger bedre enn Real

Real Madrid-forsvarer Sergio Ramos var godt fornøyd med tre poeng etter kampen, men la ikke skjul på at laget fra den spanske hovedstaden fortsatt har en del å gå på.

- De hadde ballen mye og de skapte også problemer for oss på kontringer. Man ønsker å vinne hver eneste kamp, men noen ganger klarer man ikke det. I dag fikk vi tre viktige poeng, men vi må fortsette å forbedre oss, sier Ramos til UEFA.com.

Tidligere Real Madrid-spiller og nå PSG-spiller Angel di Maria var skuffet over at laget hans ikke fikk seieren han følte de fortjente tirsdag kveld.

- Vi spilte vår beste kamp denne sesongen. Det var en strålende kamp av oss, men vi gjorde en feil og ble straffet. Vi spilte ti ganger bedre en Real. Vi skal fortsette slik, sier argentineren til UEFA.

PSG skapte mest før pause

Etter en jevnspilt start på førsteomgangen, var det etter hvert gjestene fra Paris som skulle stå for de fleste sjansene før pause.

Etter 20 minutter kom Blaise Matuidi til en god mulighet da han fikk avslutte fra cirka 14 meter, men skuddet gikk rett på Real Madrid-keeper Keylor Navas.

Få minutter senere var PSG farlig frempå igjen. Denne gangen var det Zlatan Ibrahimovic som skapte problemer for hjemmelaget da han fikk ballen inne i boksen. Svensken forsøkte å skru ballen opp i hjørnet, men avslutningen gikk like til side for mål.

Ballen ville heller ikke inn for svensken da han forsøkte seg på et frispark fra cirka 30 meter etter en halvtime spill. Avslutningen var solid, men igjen var ikke marginene på gjestenes side.

Keepertabbe

Og når PSG ikke klarte å sette sjansene, skulle hjemmelaget være langt mer effektive da de først fikk muligheten.

35 minutter var spilt da Trapp gikk ut i feltet for å plukke ned en høy ball. Keeperen feilberegnet imidlertid situasjonen totalt, noe som gjorde at Nacho rakk å snappe opp ballen før ham. Fra skrått hold gjorde Real Madrid-spilleren alt rett da han satte ballen i det åpne PSG-målet.

Gjestene holdt på å utligne kun sekunder etterpå, men skuddet til Adrien Rabiot gikk i stolpen og ut.

Dermed stod det 1-0 til Real Madrid ved pause.

Real Madrid våknet etter pausen

Mens PSG hadde dominert store deler av den første omgangen, slo spanjolene mer tilbake etter hvilen.

Real Madrid skapte flere sjanser mot gjestene fra Paris, og Isco var blant annet nære flere scoringer.

Spanjolen fyrte av et skudd fra cirka 20 meter etter 55 minutter spill, men denne gangen klarte Trapp å hindre scoring med en god redning.

Det gjorde han også da samme mann avsluttet inne i boksen etter 74 minutter.

PSG presset på for utligning mot slutten av kampen, men klarte ikke å skape de nødvendige sjansene.

Dermed vant Real Madrid 1-0.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag