RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takk og farvel, Spurs!

Foto: AP/Scanpix
Sist oppdatert:
Ingen suksess i europacupen heller.

TOTTENHAM - SJAKHTAR 1-1 (1-3):

I likhet med Aston Villa, valgte også Tottenham å hvile en rekke av sine største stjerner i torsdagens Uefa-cupkamp. Hvittrøyene tapte 2-0 i den første kampen borte mot ukrainske Sjakhtar Donetsk, og hadde en stor jobb foran seg, for å ta seg videre.

Grunnen til den uvante oppstillingen var nok at Harry Redkanpp allerede hadde søndagens ligacupfinale mot Manchester United i bakhodet. En turnering der Spurs er tittelforsvarer.

Giovani dos Santos fikk en sjelden sjanse fra start, og etter 56 minutter sørget han for å gi fansen håp. Og det var litt av et mål den talentfulle meksikaneren vartet opp med.

Gareth Bale spilte fram, og dos Santos fikk kontroll på ballen med høyre fot, la den over på venstre, og hamret den i mål på halv volley fra distanse. Spurs var med igjen.

Tottenham fortsatte og presse på, og det så ut til at de virkelig var i ferd med snu det hele. Blant annet ble Frazier Campbell lagt ned inne i feltet, uten å få straffespark.

Men på tampen så gikk det som det gjør i fotball. Sjakhtars Fernandinho dro seg innover fra høyre, og plasserte ballen nede i hjørnet bak Gomes. Kampen var avgjort.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere