*Nettavisen* Sport.

Takk og farvel til Tariks klubb

UTSLÅTT: Hoffenheim er ute av cupen i Tyskland. Foto: Wolfgang Rattay (Reuters / NTB scanpix)

Nordmannen så Hoffenheim tape i cupen.

08.04.15 00:01

B. DORTMUND - HOFFENHEIM 3-2 (e.e.o.):

Borussia Dortmund måtte ha ekstraomganger, men sikret seg semifinalebillett i den tyske fotballcupen med 3-2-seier over Hoffenheim tirsdag.

At den målrike kampen endte med hjemmeseier skal Dortmund takke veteranen Sebastian Kehl for. 35-åringen avgjorde kampen i ekstraomgangene med et fantastisk langskudd fra 25 meter.

Kehl har gitt beskjed om at han legger opp etter årets sesong, og nå kan kanskje den trofaste Dortmund-tjeneren få avslutte med en cupfinale.

Ingen Tarik
Hjemmelaget måtte klare seg uten skadde Mats Hummels og Marco Reus tirsdag, men tok likevel ledelsen ved Neben Subotic i kampens 19. minutt. Deretter utlignet Kevin Volland for Hoffenheim, før nevnte Subotic forærte gjestene ledelsen med en stygg blunder.

Pierre-Emerick Aubameyang utlignet så for Dortmund og i ekstraomgangene kom den avgjørende scoringen signert Kehl.

Tarik Elyounoussi var ubenyttet reserve i kampen.

Wolfsburg videre
Wolfsburg seiler på en medgangsbølge denne sesongen. Onsdag sikret klubben seg billett til semifinalen i den tyske fotballcupen. Freiburg ble slått 1-0 på hjemmebane i kvartfinalen.

Ufortjent var det ikke. Serietoeren var best både i spill og sjanser – og misbrukte en rekke opplagte scoringsmuligheter underveis.

22 år gamle Ricardo Rodriguez ble kampens eneste målscorer fra straffemerket etter 18 minutters spill.

Få minutter senere fikk gjestene en kjempesjanse til å utligne, men alene med Wolfsburgs sveitsiske keeper Diego Benaglio måtte spissen Maximilian Philipp strekke våpen.

Danske Nicklas Bendtner kom inn i sluttminuttene for storscorer Bas Dost, men fikk ikke markert seg på annen måte enn at han bidro til å trygge seieren i land. (©NTB)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag