RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Takket for seg med seier

TAKKET FOR SEG: Aaron Samuel spilte sin siste kamp i Sarpsborg-trøya på søndag. Bildet er fra lagets forrige seier i Tippeligaen, mot Sandnes Ulf 4. mai.
TAKKET FOR SEG: Aaron Samuel spilte sin siste kamp i Sarpsborg-trøya på søndag. Bildet er fra lagets forrige seier i Tippeligaen, mot Sandnes Ulf 4. mai. Foto: Jon Olav Nesvold (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Sarpsborg tok sin første seier på to måneder.

SARPSBORG 08 - BODØ/GLIMT 2-1:

Sarpsborg jublet for sin første seier i eliteserien på to måneder søndag. En sen scoring av innbytter Martin Wiig ga 2-1 mot Bodø/Glimt.

De tre poengene var kjærkomne for Sarpsborg, som ikke hadde vunnet på sine fem siste kamper før møtet med Glimt. Siste seier for østfoldklubben kom mot Sandnes Ulf 4. mai.

- Har vært tøft
- Det har vært tøft. Jeg vil ikke lyve. Mai var vanskelig for oss. Vi har mye karakter i laget, og jeg er stolt. Nå blir det kanskje litt lettere, men vi må jobbe hardt, sa Sarpsborg-trener Brian Deane til CMore.

Glimt-trener Jan Halvor Halvorsen var skuffet etter at ett poeng glapp i sluttminuttene.

- Vi hevet oss i annen omgang. I den første var vi fortsatt litt i feriemodus. Vi scoret et flott mål til 1-1, og det så ut som om kampen ville ebbe ut med uavgjort. Det var et flott innlegg på det andre målet til Sarpsborg, sa han.

Perlescoringer
Bojan Zajic sendte gjestene i føringen med en perlescoring midtveis i første omgang. Han satte ballen i krysset fra like utenfor 16-meteren.

Så fornøyd var serberen med scoringen sin at han løp bort til tribunen bak mål, satte seg blant fansen og applauderte seg selv. Det var den tidligere Vålerenga-spillerens tredje seriemål for sesongen.

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

MATCHVINNER: Martin Wiig gratuleres av lagkameratene etter å ha satt inn den avgjørende 2-1-scoringen.


Men etter 66 minutters spill var det gjestenes tur til å juble. En fulltreffer av Papa Alioune Ndiaye fra langt hold sørget for 1-1. Like før utligningen hadde Franck Dja Djédjé en stor mulighet til å sette inn 2-0 til hjemmelaget, men avslutningen gikk utenfor.

Samuels siste kamp
Aaron Samuel er Sarpsborgs toppscorer med fem nettkjenninger denne sesongen.

Søndag spilte han sin siste kamp for klubben. Nigerianeren melder overgang til kinesiske Guangzhou.

Han ble byttet inn fem minutter etter utligningen for å jakte et seiersmål for hjemmelaget, men klarte ikke å komme på scoringslisten i avskjedskampen sin på Sarpsborg stadion.

Innbytterne avgjorde
I stedet var det veteranen Wiig som ble den store helten for sarpingene. 

(Artikkelen fortsetter under bildet.)

NEDE: Bodø/Glimts Papa Alioune Ndiaye ligger nede etter en duell underveis i kampen.


Fire minutter før full tid nikket han inn 2-1 på et innlegg fra en annen innbytter, Kristoffer Tokstad. Tokstad ble byttet inn bare fem minutter før scoringen, mens Wiig hadde vært på banen i elleve minutter.

- Han er en goalgetter, og det var et fantastisk innlegg fra Kristoffer, mente Deane.

I neste kamp venter Lillestrøm på Åråsen for Sarpsborg. Bodø/Glimt får besøk av Odd hjemme på Aspmyra. (©NTB)


Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere