*Nettavisen* Sport.

Tannproblemer stopper overgang

Foto: FRANCISCO LEONG (AFP)

Nei, det er ikke Ronaldinhos tenner.

Den franske venstrebacken Aly Cissokhos overgang fra Porto til AC Milan står fare for å kollapse på grunn av et tannproblem, opplyser AC Milan-sjef Adriano Galliani på torsdag til Reuters.

Milan hadde forventet å fullføre overgangen for 21-åringen denne uken. Det skulle bli den første signeringen etter at trener Carlo Ancelotti og Kaká dro.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Prøver å reforhandle
Men så kom de medisinske problemene. Italienerne prøvde å reforhandle avtalen som ifølge italienske medier skal være på rundt 130 millioner kroner.

- Våre leger fant noen problemer med tennene, som forårsaker muskulære problemer som har og kan forverres, sa Galliani til Sky Television.

- Jeg kom da med en henvendelse til porto om å gjøre det om til et lån med en kjøpeopsjon istedenfor en permanent avtale. Vi vil ha ham her og behandle han, og hvis han er i god form vil vi kjøpe han innen et år.

- Porto godtok ideen om et lån, men ikke kostnadene knyttet til det. Vi holder nå på å forhandle, og hvis Porto ikke aksepterer, vil vi trekke oss ut. For øyeblikket er det mer «nei» enn et «ja», sier Galliani.

Ribbet Milan
Dette er dårlig nytt for Milan som prøver å bygge opp laget igjen etter at Kaká dro og kapteinen Paolo Maldini la opp.

Den nye treneren Leonardo har ikke fått forsterket forsvarslinjen sin, hvis man ser bort ifra brasilianske Thiago Silva som kom i januar, men som ikke har fått spille fordi Milan allerede hadde brukt opp kvoten på ikke-EU- spillere.

Milan håper i det minste at de kan skaffe seg Vfl Wolfsburgs spiss Edin Dzenko. Den tyske klubben har gitt signaler om at de kan være villig til å prate etter å ha først sagt at 23-åringen ikke var til salgs.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.