RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tap for Ronaldo og United

Sist oppdatert:
Manchester United fikk en liten tankevekker i møtet med de italienske mesterne Inter onsdag.

MAN.UNITED-INTER 2-3: Wayne Rooney ga riktignok United ledelsen etter et pent angrep regissert av Cristiano Ronaldo og Patrice Evra. De tre viste også at de kommer til å bli uhyre viktige for United også i kommende sesong, og var sentrale i alt det offensive United bød på.

Ryan Giggs spilte spiss sammen med Rooney, men Uniteds bekymring, like før seriestart, er at det fortsatt ser tynt ut fremover på banen. Louis Saha og Ole Gunnar Solskjær sliter med skader. Carlos Tevez er ikke klar, og Guiseppe Rossi ble onsdag solgt til Villarreal.

For å sammenlikne stilte Inter med Zlatan Ibrahimovic, David Suazo, Adriano og Julio Cruz i troppen på Old Trafford. I tillegg har klubben Alvaro Recoba og Hernan Crespo i bakhånd.

Sånn sett er det klasseforskjell på stallene til de to lagene. Da heller ikke Uniteds forsvarsspill var imponerende onsdag, var det greit at italienerne vant.

Suazo viste seg frem
Spissene utgjorde den største forskjellen.

Etter Rooneys 1-0-mål, var det nemlig Inter-stjernenes tur til å skinne. David Suazo, som sammen med Kaka ble kåret til beste utlending i Serie A i fjor, viste glimrende avslutningsegenskaper da han satte inn 1-1 og 3-1. Innimellom det hadde svenske Zlatan Ibrahimovic vist seg frem med en glimrende avslutning til 2-1 etter godt forarbeid på høyresiden.

Manchester United kom inn i kampen da Adriano headet et Cristiano Ronaldo-frispark i eget nett etter en snau time, men engelskmennene kom aldri nærmere enn en håpløs avslutning nærmest for åpent mål av Rio Ferdinand ti minutter før full tid.

United møter Doncaster i treningskamp fredag. Da kan det hende at nyinnkjøpene Nani og Anderson får spilletid.

Uniteds startellever: Van der Sar, Brown, Ferdinand, Vidic, Evra, Eagles, Oshea Carrick, C. Ronaldo, Giggs, Rooney
Benken: Fletcher, Bardsley, Silvestre, Kuszcak.

PS: Det betyr at spillere som Nani, Anderson, Hargreaves, Neville, Saha, Solskjær, Scholes, Park, Silvestre, Smith og Heinze ikke spilte.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere