RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tapet som fortsatt plager Jürgen Klopp


LEGENDEBESØK: Jürgen Klopp og Liverpool har besøk på treningsfeltet.
LEGENDEBESØK: Jürgen Klopp og Liverpool har besøk på treningsfeltet. (Getty Images)
Sist oppdatert:
Tyskeren er bare passe fornøyd med Liverpool-starten.

Det har sjelden vært så mye oppstandelse i Premier League som da Liverpool ansatte Jürgen Klopp som ny manager i høst.

Forventingene til den tyske gladgutten har vært enorme og Klopp har levert bra. Minneverdige triumfer over storklubber som Chelsea og Manchester City - begge på bortebane - har nok gledet mange.

Tyskeren selv er imidlertid ikke helt fornøyd med starten på Liverpool-karrieren. Han sier på en pressekonferanse at han stort sett er fornøyd, men det er likevel én ting som fortsatt plager den tyske treneren.

Tapet for Crystal Palace hjemme på Anfield i Premier League var nemlig svært tungt å svelge for Liverpools manager og han har ikke glemt det.

- Noen ganger skulle jeg ønske at jeg kunne endre personligheten min, for jeg klarer ikke å glemme det helvetes tapet for Palace. Hadde vi vunnet den kampen, hadde jeg vært fornøyd, sier han ifølge Daily Mail.

Det er fortsatt under åtte uker siden Klopp fikk jobben i Liverpool og han er tydelig på at spillerne fortsatt har mye å lære om spillestilen hans.

- Vi har klart oss helt greit så langt og prøver å gi spillerne så mye informasjon som mulig. Men skulle jeg hver eneste dag sagt alt jeg ønsker å si, ville det blitt for mye for spillerne, mener Liverpool-sjefen.

- Vi må spille fotball og akkurat nå er «spille» et nøkkelord. Det er det vi trenger å vite. Vi kunne kanskje gjort det bedre enn vi har gjort, men det er ingen vits å spekulere i det nå, fortsetter tyskeren.

Søndag kunne Klopp glede seg over at både Daniel Sturridge og kaptein Jordan Henderson var tilbake på banen for den røde klubben.

Onsdag skal Klopps menn i aksjon mot Southampton borte.

- Vi jobber på videre og er fortsatt ikke halvveis gjennom sesongen. Vi kommer til å få mye tid sammen og jobber mot å ta neste steg.

Liverpool ligger foreløpig på en sjetteplass i Premier League og Merseyside-klubben har også tatt seg videre i Europa League.

Kampen mot Southampton kan du følge i Nettavisens livesenter

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere