RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar sin niende hjemmeseier

(Reuters/Scanpix)
Sist oppdatert:
Meget hjemmesterke Espanyol spilles søndag kveld. Sjekk dagens andre oddstips.

Flere tips fra Sportspill.no:
Tipping: Søndagskupong med store premier
Odds: Roma henger seg på Milan
Odds: Lesernes oddstips søndag

Søndagens langoddsprogram er spekket med 89 objekter, fortrinnsvis internasjonal fotball. Men det spilles også full serierunde i den norske eliteserien i ishockey, og i hådnball-VM spilles finalen mellom Frankrike og Sverige.

Vi fikk en lørdag med stang ut, der flere av de gode objektene kun ble nevnt, men ikke foreslått som spill (Crawley, U'en i finalen i Asiamesterskapet og de franske hjemmeseirene på kvelden). Sånn er oddsen, det handler stort sett om å treffe med de valgene man gjør.

SJEKK HVORDAN:Nå kan du spille uten kortleser!

Hjemmelaget er en av årets store overraskelser i La Liga og ligger helt oppe femteplass når sesongen er halvspilt. Formidable 8-0-1 på hjemlig gress, og nå står laget også med to strake borteseire (mot Sevilla og Getafe). Hjemmetapet kom for øvrig mot bynabo Barcelona (1-5 like før jul).

Viktige Pablo Osvaldo er fortsatt skadet (har vært ute i de tre siste kampene som alle likevel er vunnet). Raul Baena er også aktuell, mens Javi Lopez er ventet tilbake. Forventet lagoppstilling i kveld: Kameni, Chica, J. Amat, Forlin, D. Garcia, Duscher, J. Marquez, L. Garcia, Verdu, J. Callejon, S. Garcia.

Bortelaget har vært kraftig rammet av skader en periode nå, men har likevel 4-0-1 på de fem siste i ligaen. Tar man med cupkampene i den siste perioden, så har Villarreal spilt fem av sine sju siste kamper hjemme, begge bortekampene er tapt (mot hhv Real Madrid og Sevilla).

Sentrale Angel Lopez, Nilmar og Marcos Senna er fortsatt ute. 3-2-4 er fasiten etter ni bortekamper for Villarreal som i øyeblikket innehar den svært viktige tredjeplassen (som gir direkte CL-plass). Det er to poeng ned til Valencia på fjerde og fem poeng ned til dagens motstander. Forventet lagoppstilling i kveld: D. Lopez, Cicinho, Gonzalo, Musacchio, Capdevila, Cazorla, B. Valero, Bruno, Cani, Rossi, M. Ruben.

1-5-2 på de åtte siste tilsvarende oppgjørene, men i kveld har vi en veldig god følelse for hjemmelaget som også har hatt et klart rolige program i det siste.

Hjemmeseieren betales med 2,35 og det synes vi er ålreit betaling på et Espanyol som altså har vunnet åtte av sine ni hjemmekamper. Kampen kan spilles som singel, og vi velger å spille den som nettopp det (vår innsats kr 100). Merk for øvrig kampstart kl 21.00 i kveld.

Spilleforslag 2 søndag:
Kamp 89 Espanyol - Villarreal 2,35 2,80 2,55
Klikk her for å levere denne singelen (innsatsen styrer du selv)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere