RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tar sjansen på Woodgate

Foto: AFP/Scanpix
Den tidligere Spurs-stopperen klar for ny klubb.

Den 16. juni ble Jonathan Woodgate frigitt av Tottenham. Midtstopperen har slitt voldsomt med skader i løpet av karrieren og har spilt svært lite de siste årene.

Mandag ble det klart at 31-åringen til høsten vil bli å finne i Stoke. Woodgate har signert en ettårskontrakt med Britannia-klubben og Stoke har opsjon på ett års forlengelse.

Det opplyser «The Potters» på sin offisielle nettside mandag ettermiddag.

- Vi har utvilsomt signert en spiller med enestående kvalitet og rutine, selv om han har slitt mye med skader de siste årene, sier Stoke-direktør Tony Scholes.

- Noen ganger er det likevel slik at en ny start kan gi ny giv. Jonathan har jobbet hardt med det fysiske i sommer og er svært lysten på å spille i Premier League, sier han.

Stoke blir dermed stopperens sjette klubb i karrieren. Han har tidligere spilt for Leeds, Newcastle, Real Madrid, Middlesbrough og nå sist Tottenham.

- Vi vet at andre Premier League-klubber har vært ute etter Jonathan, så vi er storfornøyd med at han valgte oss, sier Stoke-direktøren.

- Hos oss har han fått en såkalt prestasjonsbasert kontrakt og det viser hvor mye han er villig til å ofre for å spille på øverste nivå, sier Scholes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere