*Nettavisen* Sport.

Tårevåt Ronaldo: - Jeg var redd

TÅREVÅT: Cristiano Ronaldo var tårevåt da han tuslet av banen under møtet med Bayern München. Foto: Skjermdump (VIASAT FOTBALL)

Møtet med Bayern München var en påkjenning.

24.04.14 10:13

REAL MADRID - BAYERN MÜNCHEN 1-0:

Det var få som hadde trodd at en lårskade Cristiano Ronaldo ville være tilbake på banen allerede til Champions League-møtet med Bayern München onsdag, men portugiseren var likevel i startoppstillingen til Carlo Ancelotti.

Og det viste seg å være en smart avgjørelse av hovedtrener Carlo Ancelotti. Ronaldo var sentral i forkant da Karim Benzema scoret kampens eneste mål.

Portugiseren var likevel en smule rusten og bommet på en stor mulighet i første omgang. En type sjanse som superstjernen sjelden misbruker.

Etter 72 minutters spill ble Ronaldo byttet ut og inn kom Gareth Bale. På vei ut av banen gikk Ronaldo svært sakte og det så ut som han vare tårevåt.

- Jeg var redd
Selv innrømmer Ronaldo at møtet med Bayern var en påkjenning.

- Jeg var redd. Det var min første kamp etter å ha vært ute i tre uker. Det var mange som ikke ville at jeg skulle spille, andre ville ha meg på banen, sier han.

- Selv føler jeg meg frisk og klar for flere kamper, legger Ronaldo til.

Real Madrid har 1-0 å gå på før returen på Allianz Arena neste uke. Ronaldo vet at returoppgjøret mot den tyske storklubben også blir av det tøffe slaget.

- 1-0 er et godt resultat. Vi har en liten fordel nå og scorer vi neste uke, da blir det vanskelig for Bayern å kvalifisere seg til finalen, sier Madrid-spilleren.

Sist gang Real Madrid gikk til topps i Champions League var helt tilbake i 2001. Den spanske storklubben har ikke kommet seg til en finale siden.

De tre siste sesongene har det blitt stopp i semifinalen for Ronaldo og Real og det ville nok bety svært mye for portugiseren å spille seg helt til en finale med den spanske klubben. Ronaldo har tidligere vunnet Champions League med Manchester United, da klubben slo Chelsea på straffespark tilbake i 2008.

Se høydepunkter fra kampen:

HTML EMBED
var s=document.createElement("script");s.type="text/javascript";s.src="http://csp.picsearch.com/rest?e=f2A5WGCyaNCEl9b4xb9C-kOVj8jhFH5Uv-GmS8pZLPtVOGNs9QlDtBN2FaL4XduVoPwJ1GaGOTsov_Whk2SjcvM2qMJeQKU543AONSX_SAckPljH_YRdaQRi_8iMYSHWZ_BBeoR1rnc&i="+typeof(ps);document.getElementsByTagName("head")[0].appendChild(s);


- Strålende
Etter møtet mellom de to storklubbene onsdag har Bayern og deres hovedtrener, Josep Guardiola, fått en del kritikk for sin tilnærming til kampen. Tyskerne hadde ballen mye, men klarte likevel ikke å true Real nevneverdig.

Real-trener Ancelotti mener Bayerns spillestil passer Real Madrid bra.

- Så fort de satte ned tempoet, så ble vi bedre. Vi var gode på kontringer. Samarbeid ble nøkkelen for oss. Fabio Coentrao og Dani Carvajal fikk god hjelp av Isco og Angel Di Maria. Jeg er veldig fornøyd, selv om kampen var tøff. Vi hadde problemer tidvis, men var gode framover, sier Ancelotti.

Italieneren mener Ronaldo leverte en strålende kamp mot tyskerne.

- Verken Gareth Bale eller Cristiano er på sitt beste nivå. Da blir det selvsagt ikke lett, men jeg synes Cristiano var helt strålende, sier Real-sjefen.

- Ventet mer
Frittalende Arjen Robben måtte se sitt Bayern tape møtet med spanjolene, men lot seg likevel ikke skremme av superlaget fra Madrid.

- Vi spilte mot et verdensklasse lag, men dominerte fullstendig. Jeg hadde ventet mer fra Real Madrid, sier den tidligere Real Madrid-spilleren.

- Jeg ventet at Real ville storme i angrep fra første minutt. I stedet så var de avventende og lot oss styre kampen. Vi skapte ikke så mange sjanser, men var nær ved å score et viktig mål. Vi sløste med de sjansen vi fikk, sier han.

Robben føler seg trygg på at Bayern kan ta seg videre til finalen.

- Vi har høy selvtillit, men vet at Real Madrid kan være effektive. Målet de scoret viser hva de er i stand til. De har mye kvalitet og vi må være forsiktige.Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.