RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telegraph: - Hart vrakes fra Englands VM-tropp


- VRAKES: Keeperveteran Joe Hart.
- VRAKES: Keeperveteran Joe Hart. Foto: Charlie Forgham-bailey (Pa Photos / NTB scanpix)
Mannen med 75 landskamper må trolig se Russland-VM fra sofaen.

Den engelske avisen The Telegraph melder tirsdag at den rutinerte keeperen Joe Hart ikke kommer med i Englands VM-tropp.

Det samme melder The Guardian.

Hart har nylig lagt bak seg en skuffende sesong på lån i West Ham, der han totalt spilte 19 ligakamper. Hart kom til klubben som et førstevalg, men måtte etter hvert overlate keeperplassen til spanske Adrian.

Det er ventet at Evertons Jordan Pickford, Stokes Jack Butland og Burnleys Nick Pope utgjør den engelske keepertrioen under VM.

Hart har i mange år vært Englands førstevalg mellom stengene og 31-åringen står bokført med solide 75 landskamper for nasjonen.

Hart var også i flere sesonger førstekeeper i Manchester City, men Josep Guardiola ønsket ikke å satse videre på burvokteren da han tok over.

I 2016/17-sesongen ble Hart lånt ut til Torino i Serie A, der han spilte 36 ligakamper, før han i fjor sommer ble sendt på lån til West Ham.

Hart har fortsatt ett år igjen av kontrakten med City, men det er ventet at han blir nødt til å finne seg en ny klubb denne sommeren.

Citys førstekeeper Ederson ble nylig belønnet med en ny sjuårskontrakt av klubben og er et klart førstevalg under Guardiolas ledelse.

Ifølge The Telegraph er det Tom Heaton, som også spiller for Burnley, som er landslagssjef Gareth Southgates fjerdevalg, skulle en av de tre andre bli skadet. Heaton har selv slitt med skade denne sesongen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere