RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Telegraph: - United henter Zlatan til sommeren

TIL ENGLAND? Manchester United skal være veldig interesserte i å hente Zlatan Ibrahimovic til sommeren, og skal ifølge Telegraph ha svært gode muligheter til å få til akkurat det.
TIL ENGLAND? Manchester United skal være veldig interesserte i å hente Zlatan Ibrahimovic til sommeren, og skal ifølge Telegraph ha svært gode muligheter til å få til akkurat det. Foto: Loic Venance (Afp)
Sist oppdatert:
Zlatan Ibrahimovic «er født til å spille for United», sier Peter Schmeichel.

Den normalt troverdige engelske avisa Daily Telegraph skriver lørdag at Manchester United har store planer om å hente Zlatan Imbrahimovic før neste sesong.

Supersvensken skal ikke være helt fornøyd med tingenes tilstand i Paris og PSG, og selv om hovedstadslaget leder Ligue 1, er det en risiko for at pariserne havner utenfor Champions League-plassene i det som er en historisk jevn toppstrid.

Skulle Zlatan og co. misse en plass i Europas beste selskap, virker det helt usannsynlig at svensken blir værende, men ifølge Telegraph skal altså United mene at de har gode muligheter til å signere 33-åringen uansett.

Louis van Gaal er langt ifra overbevist om at Radamel Falcao er hva laget trenger neste sesong, og colombianeren må trolig forlate Old Trafford etter sesongen. Det åpner altså opp for en gigantovergang for Zlatan.

Tidligere United-keeper Peter Schmeichel sikler av tanken på å se spissen i den røde trøya.

- Det Zlatan gjør i PSG, er helt utrolig. Forrige sommer var det snakk om at han kunne komme til Manchester United, og da sa jeg at Zlatan er som skapt for denne klubben og at han er født til å spille her, sier keeperhelten til franske L'Equipe.

Zlatan Ibrahimovic har hatt en langt over gjennomsnittlig innholdsrik karriere, og har spilt for Malmö, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan før han tok turen til PSG.

Med andre ord har han ennå til gode å prøve seg i Premier League.

Dersom de siste ryktene viser seg å stemme, er det liten tvil om at alle som følger engelsk fotball har noe å glede seg til.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere