RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
BRANN-VERV: Kjell Tennfjord er aktuell.
BRANN-VERV: Kjell Tennfjord er aktuell. Foto: Svein Ove Ekornesvåg (NTB scanpix)

Tennfjord aktuell for Brann

Sist oppdatert:
Kan returnere til gamleklubben.

Kjell Tennfjord tar ikke gjenvalg som styreleder i Aalesund. Nå kan han heller få samme verv i Brann.

- Jeg vil naturlig nok ikke kommentere noe rundt Brann, før etter klubbens årsmøte 4. mars. Men jeg kan bekrefte at jeg har frasagt meg gjenvalg som styreleder i AaFK, etter fire år. Min andre periode som leder går ut nå, og jeg gir meg med god samvittighet, sier Tennfjord til smp.no.

Tennfjord avviser at han lar AaFK i stikken ved å gå til en vestlandskonkurrent.

- Nei! Og det er av fire årsaker. For det første har jeg opptrådt helt ryddig overfor AaFKs valgkomité, og har på et tidlig tidspunkt gitt beskjed om at jeg ikke ønsket gjenvalg. Selv om jeg ble spurt om å fortsette. For det andre er fire år ganske lenge i en slik krevende jobb. For det tredje føler jeg ikke at jeg går til en konkurrerende klubb, siden Brann nå er i 1. divisjon. Og for det fjerde er jeg ekstremt opptatt av integritet i mitt arbeid, og er også helt avhengig av det i mitt yrke. Men som sagt, jeg vil verken bekrefte eller avkrefte at jeg er aktuell for en slik jobb, sier den tidligere Brann-treneren til Sunnmørsposten.

Tennfjord har vært bosatt i Bergen samtidig som han har vært Aalesunds øverste leder. Brann trenger ny styreleder etter at Rolf Barmen trakk seg etter nedrykket til 1. divisjon. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere