Terry: - Jeg ba dommeren om å vise ham ut

UTVIST: Chico Flores ble sendt i dusjen av dommer Phil Dowd under møtet med Chelsea.

UTVIST: Chico Flores ble sendt i dusjen av dommer Phil Dowd under møtet med Chelsea. Foto: Imago/sportimage (All Over Press)

Underlig, mener Swanseas manager.

Det var i søndagens kamp mellom Swansea og Chelsea at Chico Flores ble sendt i dusjen. Spanjolen pådro seg to gule kort i løpet av kort tid, for taklinger på Willian og André Schürrle, og måtte tusle av Liberty Stadium.

Dommer Phil Dowd så imidlertid litt usikker ut før han sendte Chico av banen allerede i det 16. minutt, men etter press fra Chelsea, tok han en avgjørelse.

På sidelinjen var José Mourinho som vanlig illsint og ute på banen var det Chelsea-kaptein John Terry som ga dommeren noen konkrete tips.

- Jeg sa: Etter min mening er det et gult kort, sier han ifølge The Guardian.

- Chico fikk gult bare noen minutter tidligere, men den andre forseelsen var minst like mye verdt et gult kort. Det var en stor avgjørelse fra dommeren. Jeg mener han gjorde det som var riktig, så alle ære til ham, sier Terry.

Terry mener reprisen viser at han hadde rett i sin evaluering.

- Jeg snakker selvsagt som Chelsea-spiller, men om du ser situasjonene igjen, så er det helt klart to gule kort. Så enkelt er det, sier han.

Swansea-manager Gary Monk likte ikke oppførselen til Chelsea-spillerne.

- Skal man følge boka, så var det nok riktig, men det var skuffende at Dowd først signaliserte at han ikke ville gi gult kort, men ombestemte seg etter at folk fra Chelseas benk omringet fjerdedommeren og spillerne omringet hoveddommeren. Det får meg til å undres, sier Monk ifølge The Guardian.

- Det var merkelige omstendigheter, men jeg tviler ikke på Dowd. Jeg kjenner ham godt og har spilt i mange kamper han har dømt. Om han sier at han bare tar tiden til rådighet, så gjør han vel det, sier Swanseas manager om kortene.

Med tre poeng søndag er Cheslea opp i 75 poeng - to bak ledende Liverpool.


Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mer om emnet: Chelsea

Mest lest på Sport

Annonsebilag