Terry: - Jeg er ikke manageren

Foto: Reuters/Scanpix

Chelsea-kapteinen rister på hodet av beskyldningene.

Chelsea-kaptein John Terry og de andre Chelsea-ringrevene ble beskyldt for å ha vendt seg mot manager André Villas-Boas i portugiserens siste tid i klubben.

Etter Villas-Boas' avgang har flere lagt merke til at Terry, når han er byttet ut eller sitter på benken, skriker og gestikulerer på Chelsea-laget.

Liker det ikke
Det er derfor blitt antydet at det er Terry, og ikke midlertidig manager Roberto Di Matteo, som egentlig styrer Chelsea-mannskapet. Særlig i Champions League-kampen mot Napoli kunne man se Terry stående på innbytterbenken og skrike.

Midtstopperen vil ha seg frabedt beskyldningene.

- Som en respons til antydningene om at jeg tror jeg er Chelsea-manager, vil jeg påpeke at jeg synes Robbie har vært fantastisk. Jeg er Chelsea av hele meg, og jeg hadde sagt og skreket det samme om jeg fortsatt hadde vært på banen mot Napoli, sier han til Sky Sports.

- Min plikt
Og legger til:

- Det er også min plikt som kaptein for dette laget.

Han påpeker at han kommer til å fortsette på samme måte i fremtiden.

- Bare fordi jeg ikke er på banen, vil ikke mentaliteten min bli annerledes. Folk ser på det på feil måte. Men jeg bryr meg om denne fotballklubben, og jeg må understreke at jeg synes Robbie og hans team fortjener masse honnør, avslutter Terry.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.