RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry erklærte seg ikke skyldig

Foto: (AP Photo/Tim Hales)
Sist oppdatert:
Mandag måtte rasismeanklagede John Terry møte i retten.

Mandag startet rettsaken mot Chelsea-kaptein John Terry.

Chelsea-stopperen er anklaget for rasisme, etter at han skal ha kommet med rasistiske tilrop mot Queens Park Rangers-spiller, Anton Ferdinand, da Chelsea og QPR møttes på Loftus Road 23. october i fjor.

Terry erklærte seg ikke skyldig i retten mandag.

Hvis 31-åringen blir funnet skyldig risikerer han en bot på 2.500 pund, skriver BBC. Men Chelsea-kapteinen er nok mere spent på reaksjonen fra FA om han blir dømt. FA har allerede tatt fra han kapteinsbindet på landslaget på grunn av de påståtte rasistiske bemerkningene, og vil trolig straffe Terry ytterligere om han blir funnet skyldig.

- Jeg er skuffet over tiltalen og vil gjøre alt i min makt for å renvaske meg. Jeg har aldri kommet med rasistiske bemerkninger mot noen, sa Terry ifølge Sky Sports, da tiltalen ble kjent.

Terry var allerede i november i avhør hos politiet, men rettsaken har blitt utsatt til juli fordi vitner ikke har hatt mulighet til å møte i retten før fotball-EM var ferdig.

Det er ventet at rettssaken vil vare i fem dager.

Vinnbilletter til 100m-finalen i OL. Opplev OL på nært hold. Du får også hotellopphold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere