RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Terry hyller Ronaldo

John Terry har ingenting imot å se på Manchester United - når Cristiano Roanldo spiller.

Terry mener Ronaldo, som er nominert både til årets spiller og årets unge spiller i Premier League, er verdens beste fotballspiller for tiden.

Terry synes Ronaldo bør vinne begge titlene, til tross for at Chelsea-stopperens egen lagkamerat, Didier Droga, også er nominert.

- Jeg kan se på United bare for å se på Ronaldo. Han gjør ting ingen andre gjør i verden i øyeblikket. Han er verdens beste. På sitt beste er det ikke mange som kan stoppe ham, sier Terry til The Sun.

Terry er også imponert over portugiserens mentale styrke, særlig med tanke på det som skjedde i VM sist sommer. Ronaldo ble hele Englands hatobjekt nummer én etter at han sendte England ut av mesterskapet, etter å ha havnet i klinsj med klubbkamerat Wayne Rooney tidligere i kampen.

Rooney ble utvist etter episoden.

- Ronaldo har foretatt all snakkingen på banen, sier Terry.

Ronaldos lagkamerater Ryan Giggs og Paul Scholes er også nominert til årets spillere, i tillegg til Drogba, Steven Gerrard og Cesc Fabregas. Rooney, Ronaldo og Fabregas kjemper også om å bli årets unge spiller. I den kategorien er også Aaron Lennon (Tottenham), Kevin Doyle (Reading) og Micah Richards (Manchester City) kandidater.

Resultatet av avstemningen, som allerede er foretatt blant Premier Leagues fotballspillere, blir kunngjort 22. april.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere